Ontwerp & Bouw Website, + Fotografie

"Vele klanten vertellen uit zichzelf hoe goed en mooi ze de nieuwe website vinden. Dit helpt zeker bij de verkoop in de winkel."

Michel Wit, eigenaar Wit Mobiliteit

Witmobiliteit is een nieuwe speler in hulpmiddelen voor ouderen, met winkels in Hoorn en Amsterdam. Foto’s in een consistente stijl, en een passend ontwerp zorgen voor een overtuigende uitstraling.

Ontwerp & Bouw Website

"Converdo heeft naar alle tevredenheid onze website ontworpen. Ze zijn betrokken, pro-actief, goed bereikbaar en afspraak is afspraak. Een dag na de live-gang van de website kregen wij een aanvraag van een potentiële klant en daarnaast alleen maar positieve feedback. Wij kunnen Converdo van harte bij iedereen aanbevelen!"

Stephan Dekker RA, Partner Kaap Hoorn

Voor Kaap Hoorn Accountants hebben we een nieuwe website ontworpen en gebouwd. Uitgangspunt was om de professionalisering die Kaap Hoorn intern heeft doorgevoerd ook uit te stralen op de website.

 

Het doel was een website die de voordelen van Kaap Hoorn goed overbrengt op potentiele klanten. In de praktijk blijkt dat dit gelukt is.

Webshop-ontwikkeling & Ecommerce-Advies

"Converdo heeft binnen budget en volgens afspraak de site en webshop voor onze klant gebouwd. Fijn bedrijf om mee te werken met als extra de bereidheid hun kennis en ervaring op site/shop-gebied te delen. Zeer aanbevelingswaardig."

Geerlig Haas, Deep Space Design

Ikwilvanmijnluizenaf.nl geeft advies over het bestrijden van luizen, en verkoopt luizenshampoo en verwante producten. Voor Ikwilvanmijnluizenaf hebben we de website met webshop gebouwd, en advies geboden omtrent het opzetten van een webshop.

Conversie-optimalisatie & Online Marketing

"Converdo heeft ons geholpen onze omzet buitengewoon te laten stijgen. En dat binnen enkele maanden. We kunnen Converdo van harte aanbevelen!"

Tom van Oostrum, Mede-oprichter Tomzorg

Door optimalisatie van conversie en online marketing hebben we de omzet voor Tomzorg in enkele maanden verveelvoudigd. Een onderdeel van de conversie-optimalisatie is een compleet herontwerp van de website, dat de doelgroep beter aanspreekt.

Managing Google AdWords & Google Shopping

"Dankzij Converdo kunnen wij ons richten op ons eigen specialisme. Daarom is Converdo voor ons dé partij om mee samen te werken."

Robbert Snoek, Ecommerce-Manager TEUN

TEUN is de online tak van een groot aantal kampeerwinkels verspreid over Nederland. We zijn blij dat we bij kunnen dragen aan hun succes door het opzetten en onderhouden van rendabele AdWordscampagnes.

Onze focus ligt zoals altijd op het resultaat; we werken altijd zo dat de ROI van onze diensten positief is.

Conversie-optimalisatie & Google Adwords

"Een prettige samenwerking met goede communicatie resulteerde in korte tijd in een verbeterd design, een verhoogde conversie én lagere advertentie-uitgaven. Ze maken waar wat ze beloven!"

Nils Kievid, eigenaar Fight2Win

Fight2Win wilde meer resultaat krijgen uit het grote aantal bezoekers op de website. Hiervoor hebben we diverse aanpassingen aan het template gedaan, uiteraard metingen uitgevoerd en Google AdWords geoptimaliseerd.

De conversieratio is flink gestegen, wat uiteraard gunstig is voor de omzet, herhaalaankopen en het rendement uit Google AdWords.

Inrichting Meting Funnels

"Wij hebben onderzoek laten doen naar het gedrag van bezoekers op onze website. Converdo heeft dit op een prettige, zakelijke en professionele manier verzorgd. Een aanbeveling waardig!"

Ruud Dusseldorp, eigenaar Taxiboeken

Taxiboeken meer inzicht in hoe het bestelproces doorlopen wordt en wat het afhaakpercentage per stap is. Ze zagen in dat verbetering hiervan niet alleen het gebruikersgemak verhoogt, maar daarmee ook de omzet.

Nadat dit ingericht is waren de prestaties per campagne veel beter inzichtelijk, waardoor de ROI op campagnes sterk is gestegen.

Conversie-optimalisatie & Online Marketing

"Ik kan iedereen een samenwerking met Converdo van harte aanbevelen. Deskundig, helder & pro-actief. Ook niet onbelangrijk, het resultaat. Onze conversie heeft een mooie sprong gemaakt."

Tim Lebrechthausen, Manager Directlampen.nl

Voor Directlampen, en hun verschillende Nederlandse, Duitse en Franse dochtersites, verzorgen we doorlopend de conversie-optimalisatie en online marketing. Daarbij adviseren we waar nodig bij ecommercevraagstukken en zorgen we voor de juiste inrichten en koppeling van alle Google diensten.

Onze focus ligt zoals altijd op het resultaat; we werken altijd zo dat de ROI van onze diensten positief is.