Ecommerce-expert
nodig?

Roeland van Oostenbrugge

Ervaren e-commerce-ondernemer & Adviseur
Tel 06-53 93 0 789


Contact met een expert die je webshop verder helpt

Al in 2002 startte ik een webshop in fietsonderdelen. Deze is uitgegroeid tot een grote speler en heb daarna verkocht aan de Accell Group NV. Hierna ben ik, in 2014, Converdo gestart. Hier helpen we webwinkeliers om meer uit hun webshop te halen. Dit doen we met een team van onlinegerichte slimme ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers.

 

Ik vind het leuk om de mogelijkheden en uitdagingen rond je webshop te bespreken. Dit is altijd vrijblijvend; ik bied je hierna alleen iets aan als ik erin geloof dat je er iets aan zult hebben.

Wat is jouw
volgende stap?

E-commerce diensten
op maat

expert

Interim of managed ondersteuning
Nieuw ecommerce-project
Meer uit je AdWords halen
Hogere conversie

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Contact